Naše usluge

Outsourcing usluge

Vecina nasih klijenata su kompanije sa sedistem u inostranstvu, kojima uspesno odgovaramo na njihove potrebe za dodatnim uslugama, narocito u trenucima inicijalnog stupanja na domace trziste.

Ovo im omogucava da se u potpunosti posvete svojim osnovnim delatnostima i smanje potrebu za stalno zaposlenom radnom snagom.

Pravne usluge

Specijalizovani smo za pružanje sveobuhvatnih pravnih usluga u vezi sa investiranjem u Srbiji , (spoljnotrgovinsko pravo, devizno poslovanje….). Pomažemo stranim investitorima u usaglašavanju sa domaćim zakonima i međunarodnim sporazumima koje je ratifikovala država Srbija.

Poresko savetovanje

Naš stručni tim pruža usluge poreskog savetovanja o svim aspektima poreskog sistema  Srbije.

Pre nego što započnete biznis, možemo Vam pružiti detaljan uvid u poreski sistem Srbije, sa fokusom na eliminisanje ili smanjenje bilo kog potencijalnog poreskog rizika i postizanje maksimalne poreske efikasnosti.

Pogledajte više...

AKO TRAŽITE POUZDANOG KONSULTANTA U SRBIJI. POZOVITE NAS

Ko smo mi?

GlobalConsulting&Investment doo osnovan je sredinom 2012 godine, sa ciljem da pruži kompletnu konsalting uslugu kompanijama koje započinju biznis u Srbiji.

  • Ako tražite pouzdanog konsultanta u Srbiji
  • Ako želite da započnete ili unapredite svoje poslovanje
  • Na pravom ste mestu

ŽELITE DA SAZNATE VIŠE O NAMA? POZOVITE NAS

O nama

GlobalConsulting&Investment doo osnovan je sredinom 2012 godine, sa ciljem da pruži kompletnu konsaltin uslugu kompanijama iz oblasti gaming industrije, pre svega onim koja su započinjala ovajspecifičanbiznis u Srbiji. Nakon četri godine uspešnog poslovanja, kompanija je proširila svoju delatnost, zahvaljujući pre svega visoko stručninm kadrovima osposobljenim za pružanje kvalitetnih usluga, tako da danas kompanija pruža konsalting usluge svim zainteresovanim subjektima, bez obzira na vrstu delatnosti kojom se bave.

POZOVITE NAS

Dunavski kej 9, Beograd, Srbija
+381 11 3283-291